Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Annuleren
De bestelling (of een gedeelte hiervan) kan tot 14 dagen na ontvangst uiteraard geannuleerd worden. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@littleleather.nl 

Vermeld hierin duidelijk het bestelnummer en het rekeningnummer waar we het geld op kunnen terugstorten. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Retourneren
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in orginele staat en verpakking aan LittleLeather geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@littleleather.nl. Retouren van customized producten is helaas niet mogelijk.

Artikelen moeten - indien mogelijk - in orginele verpakking verzonden worden aan:
LittleLeather
Nachtegaallaan 4
3925 TC Scherpenzeel

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening.
Retourneren is op eigen risico.

Na ontvangst van de retour krijg je binnen 14 dagen het totale orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour zending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel teruggestort.

Custom made items kunnen NIET geruild worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Is er een fout door ons gemaakt? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je voordat de producten worden geretourneerd.

 

© 2021 - 2024 littleleather | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel