OVER MIJ

Hey! Wat gezellig dat je een kijkje neemt op de pagina van LittleLeather en dat je geïnteresseerd bent wie het gezicht is achter de schermen. Dit ben ik, Renata, 31 lentes jong en samen met mijn man en twee dochters van 3 en 5 jaar oud woon ik in een klein dorpje in Gelderland.

Al drie jaar lang mag ik prachtige creaties maken. Waar aan het begin de focus voornamelijk lag op haarspeldjes, is het assortiment enorm gegroeid en mag ik tegenwoordig jong en oud ontvangen in de webshop.

Het idee van LittleLeather is ontstaan tijdens mijn zwangerschapsverlof van onze tweede dochter, begin 2021. Na de diagnose van onze dochter en mijn verantwoordelijke baan, werd ik enorm onrustig, ik moest iets vinden om de onrust kwijt te raken. Niet met het hoofd bezig zijn, maar gewoon creëren. Toen onze tweede dochter werd geboren en onze oudste (eindelijk) wat meer haar kreeg, vond ik het heel moeilijk om passende haaraccessoires voor haar te vinden. De droom om te ondernemen en de liefde voor leer kwam steeds meer naar de voorgrond.

Waarom leer?
Ik vind het een prachtig sterk product! Je kan ontzettend veel maken met dit natuurlijke product. Dit zie je ook terug in onze collectie. Ook denk ik omdat mijn tante altijd een schoenmakerij heeft gehad, de liefde voor leer er onbewust toch jong ingeglipt is.

Na heel veel gesprekken met familie en vrienden wist ik het zeker; Ik ga voor mezelf beginnen mét eerlijke producten van goede kwaliteit.

In mei 2021 ben ik begonnen aan de keukentafel met het knippen van de clipjes en strikjes. Voorzichtig aan liet ik onze dochter steeds vaker haaraccessoires dragen die ik zelf had gemaakt om te kijken wat de reacties erop waren. Bij elk compliment groeide mijn enthousiasme en begonnen mijn handen te kriebelen. De zoektocht naar (in mijn ogen) het beste leer, was een uitdaging maar, ondertussen heb ik fijne groothandelaren gevonden en een mooie collectie kunnen samenstellen. De bestellingen groeiden, daardoor ook mijn voorraad en al snel werd de keukentafel te klein en namen de producten onze woonkamer over. Daarom heb ik tegenwoordig een fijn kantoor waar ik in alle rust jullie bestellingen kan maken en mijn nieuwe ideeën kan uitwerken.

Graag wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik onwijs dankbaar ben voor alle mooie bestellingen die ik al heb mogen maken. Ik vind het super leuk om mee te kunnen denken over een bestelling en om foto's toegestuurd te krijgen. Alle bestellingen worden met liefde en aandacht gemaakt en verpakt, zodat het een feestje is om jouw bestelling te ontvangen!

Wil je op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen en nieuwste producten, volg ons dan op Facebook of Instagram.

Heel veel shop plezier!

Liefs,
Renata

 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 littleleather | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel