OVER MIJ

Hé leukerd, wat gezellig dat je een kijkje neemt op de pagina van LittleLeather en dat je geïnteresseerd bent wie het gezicht is achter LittleLeather. Dit ben ik, Renata, 31 lentes jong, vrouw van Patrick, mama van Fayenne (4,5jr) en Charlotte (2,5jr) en samen wonen wij in een klein dorpje in Gelderland.

Het is altijd mijn meisjesdroom geweest om een eigen fysieke winkel te runnen. Na het afronden van de detailhandel opleiding, heb ik nog enkele jaren in een modezaak gewerkt. Daarna ben ik mijn horizon gaan verbreden. Momenteel werk ik parttime voor de overheid. Het opstarten van een eigen bedrijf is altijd bij mij blijven kriebelen. Ik wist dat ik iets wilde doen wat ik vanuit huis kon maken met producten waar ik zelf volledig achter zou staan. In mijn zwangerschapsverlof van onze tweede dochter ontstond het idee van LittleLeather.

In mei 2021 ben ik begonnen aan de keukentafel met het knippen van de clipjes en strikjes. Aangezien ik behoorlijk perfectionistisch ben, heeft het even geduurd voordat ik het wilde delen met vrienden en familie. Voorzichtig aan liet ik onze dochter steeds vaker haaraccessoires dragen die ik zelf had gemaakt om te kijken wat de reacties erop waren. Bij elk compliment groeide mijn enthousiasme en begonnen mijn handen te kriebelen, ik wilde meteen aan de slag om nieuwe clips en haarbandjes te maken. De zoektocht naar (in mijn ogen) het beste leer, was een uitdaging maar, ondertussen heb ik een fijne groothandel gevonden en heb ik een mooie collectie kunnen samenstellen. De bestellingen groeiden, daardoor ook mijn voorraad en al snel werd de keukentafel te klein en namen de producten onze woonkamer over. Met twee kleine kinderen was het eerder noodzaak dan luxe dat er iets moest veranderen. Zo gezegd zo gedaan, heb ik een fijn eigen kantoortje gecreëerd waar ik alle spullen van LittleLeather kan opbergen en rustig kan werken, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken dat de kinderen er vandoor gaan met de bestellingen.

Sinds oktober 2021 staat LittleLeather ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik gaan werken aan een webshop. Alles op één plek en een overzichtelijk aanbod.

Graag wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik onwijs dankbaar ben voor alle mooie bestellingen die ik al heb mogen maken. Ik vind het super leuk om mee te kunnen denken over een bestelling en om foto's toegestuurd te krijgen. Alle bestellingen worden met liefde en aandacht door mij gemaakt en verpakt, zodat het een feestje is om jouw bestelling te ontvangen!

Heel veel shop plezier!

Liefs,
Renata

 

 

 

 

 

© 2021 - 2023 littleleather | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel